Website: www.kamaya-catering.nl

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel : 079 - 88 92 084

Mob : 06 - 22 52 92 62


BTW: NL8549.66.584.B.01
KvK: 62811126
KNAB bank
NL95 KNAB 0255 1086 80

Wij horen graag wat u van KAMAYA catering vindt. Op deze pagina kunt u uw mening en opmerkingen delen. Tevens kunt u de mening en opmerkingen van anderen lezen.

Heel gezellige kookworkshop reis door Indonesie gedaan. Allemaal verse gerechten en perfecte hulp van Nino bij het bakken van de nasi en mijn eigen lowcarb variant. Was superlekker allemaal, bedankt!
 
Datum: 13 November 2018
Gestuurd door: David
Op 21 april 2018, zeer gezellige en heerlijke kookworkshop Thais met 11 vrienden gevolgd bij Kamaya catering. Veel geleerd met koken, veel gezelligheid, goede uitleg en vooral ook heerlijk gegeten. Echt aan te bevelen om hier een workshop te volgen.
 
Datum: 24 April 2018
Gestuurd door: Leanne
Wassenaar
Op 7 jan een surinaams buffet besteld voor 25 personen. Daarbij rekening gehouden mer vegetarisch en vleesliefhebbers. Ook een biertafel en bestek en servies besteld.
Alles was mogelijk en goed geregeld. Voor een aantal gasten was het een eerste kennismaking met surinaams eten. Iedereen vond het heerlijk.
Een pluim voor de catering.
 
Datum: 15 Januari 2018
Gestuurd door: M.J. d'Anjou
Zoetermeer
In december heb ik een surinaams buffet besteld voor een surprise-party. Ik had wat specifieke wensen ten aanzien van de samenstelling van het buffet. Het was allemaal geen probleem. Keurig geregeld, alle gasten en ook mijn vriend (de jarige) waren zeer onder de indruk van het heerlijke eten en de prima verzorging van het buffet. Dank je, Nino en Ratna, jullie hebben zeker bijgedragen een een onvergetelijke verjaardag!
 
Datum: 26 December 2017
Gestuurd door: Cynthia
Zoetermeer
Met mijn TUI collega's een kookworkshop "Reis om de wereld" gevolgd een zeer gezellige avond gehad.
Keuken prima in orde en recepten goed te volgen en niet al te moeilijk om klaar te maken. Kom zeker eens langs om iets Surinaams/Indisch te proeven!
 
Datum: 24 Oktober 2017
Gestuurd door: Angelique
Zoetermeer
Dinsdag 3 oktober onverwacht Kamaya bezocht. Ik was eigenlijk op de fiets onderweg om ergens Roti te gaan eten (niet meer bij Ram's Rotishop overigens). Bij genoemde kookstudio aan de Wattstraat 48A een overheerlijke Roti genuttigd, echt een aanrader (al heb ik liever kippenpootjes dan filet). Ga hier zeker nog vaker eten. De bediening en het contact zijn erg naar tevredenheid, vriendelijk en gezellig.
 
Datum: 04 Oktober 2017
Gestuurd door: René
Zoetermeer
Onze Personeelsvereniging heeft in samenwerking met Kookstudio Kamaya een kookworkshop aangeboden: reis door de Indonesische Keuken. Met collega's een hele gezellige avond gehad, veel plezier gehad, veel geleerd en na afloop heerlijk gegeten. Complimenten voor de verzorging en begeleiding van Nino & Ratna! Een echte aanrader voor een PV activiteit dus :-)
 
Datum: 07 April 2017
Gestuurd door: Katinka
zoetermeer
Met een groep vrienden heerlijk Indisch gekookt onder begeleiding van Nino en zijn crew. In een ongedwongen sfeer de lekkerste gerechten klaargemaakt. Veel leuke tips meegekregen. Als beloning heerlijk gegeten van onze zelfgemaakte rijsttafel.
 
Datum: 26 Februari 2017
Gestuurd door: Marleen
In januari hebben wij een indisch buffet besteld en dat is ons prima bevallen.
We zijn vooral te spreken over de kwaliteit van het buffet en de geleverde service.
Nino Beer heeft alles netjes en klantgericht met mij afgestemd en de gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen. Op de dag zelf werden we bijvoorbeeld nog even teruggebeld over de exacte levertijd etc.
Als Marketingbureau weten we al te goed hoe belangrijk een servicegerichte opstelling is.
Ook hadden we hoge verwachtingen omdat vrienden hen hadden aangeraden. En deze zijn toch overtroffen. Aanrader dus!

Vr groet,

Bas Fontein
Meer Impact Marketing
 
Datum: 13 Februari 2017
Gestuurd door: Bas
Voorburg
Met collega's een superleuke workshop gehad. Leuk om iedereen te zien samenwerken in de keuken onder begeleiding van deskundige kok. Daarna heerlijk met z'n allen gegeten.
 
Datum: 06 Februari 2017
Gestuurd door: Maarten
Zoetermeer

<< Start Vorige 1 2 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 2


Deel hier uw testimonial.
* Verplichte velden.
Naam:*
Email adres:*
Uw woonplaats:
Veiligheidscode:
Type hier aub de veiligheidscode:*
Uw reactie:*